“TMK’YI GÜÇLENDİRECEĞİZ”

BAŞBAKAN ÜSTEL ERDOĞAN’IN EMLAK SEKTÖRÜ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARINA DİKKATİ ÇEKTİ: “RUM TARAFININ SALDIRILARI SEKTÖRÜMÜZÜ YOK ETMEYE YETMEZ”

0
blank

Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep T. Erdoğan’ın Barış ve Özgürlük Bayramı törenlerinde yaptığı konuşmalarının kendilerini güçlendirdiğini belirttiği açıklamasında Erdoğan’ın emlak sektörü ile ilgili söylediklerini de değerlendirdi.
Üstel, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mülkiyet sorunu ile ilgili söylediklerine dikkat çekerek, “Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın siyasi duruşumuzu belirleyen konuşması kadar tören alanından ekonomik ve sosyal konularda verdiği mesajlar da önemlidir. Rum saldırıları altında olan emlak sektörümüz ile ilgili olarak sorunların tek çözüm adresi olarak Taşınmaz Mal Komisyonu’nu göstermiş olması büyük bir önemi haizdir. TMK’yi güçlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Rum tarafının saldırıları emlak sektörümüzü yok etmeye yetmez. Türkiye’nin bu konudaki duruşu ve mesajı umarım Rum tarafınca da algılanmıştır” dedi.

Erdoğan ve Üstel’in konu ile ilgili değerlendirmeleri Türkiye ile KKTC’nin Taşınmaz Mal Komisyonu’nu güçlendirmek ve Rum tarafının iş insanlarına yönelik eylemlerini önlemek için çeşitli önlemlere başvurulabileceği değerlendirmelerine yol açtı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz